1. Lada cu Zestre este o acțiune de strângere de fonduri sub forma unei licitații online, cu scop caritabil, a unor produse donate de creatori femei din design, arte, producție și antreprenoriat. Mai multe despre această acțiune citiți în secțiunea Despre.
  2. Fiecare produs donat are o pagină de prezentare pe această platforma, în secțiunea Galeria produselor, conținând atât informații despre produs și suma de start pentru licitație, cât și informații despre femeia care l-a creat și donat campaniei Lada cu Zestre.
  3. La finalul perioadei de licitare, persoana care a licitat cea mai mare sumă are dreptul de achiziționa produsul direct prin intermediul platformei, prin plata cu cardul. Dreptul de achiziție poate fi exercitat în maximum 48h. După 48h de la încheierea licitației, dacă persoana care nu a câștigat licitația nu și-a exercitat dreptul de a cumpăra produsul licitat, acest drept se transferă persoanei care a licitat suma următoare, ca valoare (desigur, în cazul în care pentru produsul respectiv au licitat mai multe persoane).
  4. Plata produsului licitat se va face direct pe platforma noastră, în condiții de maximă siguranță, prin procesatorul de plăți MobilPay. Costul produsului este transferat în contul dedicat Grupului de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Buzău, deținut și gestionat de Asociația pentru Relații Comunitare.
  5. Produsul licitat și achiziționat va fi transmis spre livrare unui curier în maxim 48h de la confirmarea plătii. Ne dorim să asigurăm livrarea produselor până în ziua de 8 martie, astfel încât produsele din galerie să ajungă la timp către femeile pentru care au fost achiziționate drept cadou. Toate produsele vor fi însoțite de o cartolină care va oferi câteva detalii despre campania Lada cu Zestre, în cadrul căreia a fost licitat produsul, descrierea femeii care l-a creat și destinația fondurilor astfel colectate.  
  6. Asociația pentru Relații Comunitare, recipient al fondurilor rezultate din procesul de licitare, este operator de date cu caracter personal. Puteți consulta politica de confidențialitate și politica privind fișierele de tip cookies aici.
  7. Pentru informații suplimentare contactați: fundatiacomunitarabuzau@gmail.com sau 0726.258.561.